Two Way Orzo Salad | Орзо тестенини на два начини – [♫Blondie – One Way Or Another]

♫Blondie - One Way Or Another♫ (en in below) Орзо тестенините се навистина предизвик да се најдат во супермаркетите. Освен во Карфур, не сум ги пронашла на друго место. (ги има во сите поголеми супермаркети). Ова пакетче тестенини орзо ми го купи татко ми пред неколку недели. Ми сподели спомени од јадење со овие тестенини … Continue reading Two Way Orzo Salad | Орзо тестенини на два начини – [♫Blondie – One Way Or Another]